Blogi

MM-kisamatka lähenee – joukkue on valmis!

Joukkueen konkareihin lukeutuva Simo Pietarinen on syksyn kuluessa saanut entistä enemmän vastuuta. Luxemburgin MM-kisoihin hän lähtee joukkuetta tsemppaavana kapteenina. Kapteenina minun pitää puskea joukkuetta jaksamaan loppuun asti ja huolehtia, että iloisuutemme näkyy tuomareille. Kisa otetaan vakavasti, mutta samalla pitää näkyä, että nautimme siitä. Annoksia maistatetaan pitkin kisaa minulla ja huutelen aikataulua ryhmälle.

Tuore nuorten maailmanmestari kirittää joukkuetta kohti MM-kultaa

Niall Larjala osallistuu vuoden aikana viisiin kokkikilpailuihin. Tuskin kukaan Suomessa pistää paremmaksi! Kuala Lumpurissa järjestetyistä Global Young Chefs Challenge -kilpailuista tuomisina oli voitto, joten harjoitustunnit eivät ole menneet hukkaan. Niall kertoo, millaisen treenivuoden voimin hän kirittää kokkimaajoukkuetta kohti Luxemburgin MM-voittoa.

Tahti tiivistyy: kokkileijonat treenaavat viikoittain

Kokkimaajoukkueen tahti tiivistyy MM-kisojen lähestyessä. Kari Julin kertoo, millaisella sykkeellä nyt, kaksi kuukautta ennen h-hetkeä, mennään.

Syksyn ekat isot treenit ”paremmat kuin koskaan”

Kokkimaajoukkueen nuoreen kaartiin lukeutuva Niko Suomalainen kertoo alkavan syksyn fiiliksistä.

Kokki saa virtaa urheilusta

Kokkileijona Juha Lehtonen on tyytyväinen, kun maajoukkueen yhteiset juoksuharjoitukset käynnistyivät.

Tiukka treenipuristus ja Taste of Helsingin kokkikoulut ennen kesälomaa

Kokkimaajoukkueessa on tällä kaudella mukana kaksi naista. Katja Tuomainen kertoo fiiliksistä ennen kesälomia.

Vuoden kokista tiimipelaajaksi

Vuoden kokki vuosimallia 2017 Mattias Åhman jatkaa kilpailu-uraansa kokkimaajoukkueen jäsenenä. Miten sujuu tiimityöskentely?

Innolla toiselle kilpailukaudelle

Kokkimaajoukkueessa on tällä kaudella kaksi konkaria. Samuel Mikander oli viimeksi Suomen lämpimän keittiön kantavia voimia, ja samassa roolissa hänet nähdään jälleen.

Paluu kokkimaajoukkueeseen

Simo Pietarinen teki paluun kokkileijoniin! Home sweet home, voisi sanoa jälkiruokavelhon paluusta. Näin hän itse kuvailee meininkiä:

Kokkileijonat asettuivat taloksi Leijonarantaan

Tervetuloa lukemaan kokkimaajoukkueen blogia! Kokkileijonien tuore kapteeni Niko Lehto kertoo fiiliksistä uuden vuoden alussa ja uusissa toimitiloissa.