Blogi

Kokki saa virtaa urheilusta

Kokkileijona Juha Lehtonen on tyytyväinen, kun maajoukkueen yhteiset juoksuharjoitukset käynnistyivät. Hänen kesäänsä juokseminen ei mullista, sillä Lehtonen liikkuu muutenkin paljon – etenkin jalkapallon perässä juoksemisesta saa virtaa! ”Aloitimme ennen joukkueen kesätaukoa juoksutreenit Coach4Men Juha Heikkisen ja Manu Tuppuraisen ohjauksessa. Koko joukkue on innoissaan! Juoksuharjoitusten avulla meillä on ensin tavoitteena peruskunnon kohentaminen. Pohjaa rakennetaan kesän ajan hitaasti edeten. Tavoitteena on pitää syke 60:n ja 75:n Continue Reading

Tiukka treenipuristus ja Taste of Helsingin kokkikoulut ennen kesälomaa

Kokkimaajoukkueessa on tällä kaudella mukana kaksi naista. Katja Tuomainen kertoo fiiliksistä ennen kesälomia.

Vuoden kokista tiimipelaajaksi

Vuoden kokki vuosimallia 2017 Mattias Åhman jatkaa kilpailu-uraansa kokkimaajoukkueen jäsenenä. Miten sujuu tiimityöskentely?

Innolla toiselle kilpailukaudelle

Kokkimaajoukkueessa on tällä kaudella kaksi konkaria. Samuel Mikander oli viimeksi Suomen lämpimän keittiön kantavia voimia, ja samassa roolissa hänet nähdään jälleen.

Paluu kokkimaajoukkueeseen

Simo Pietarinen teki paluun kokkileijoniin! Home sweet home, voisi sanoa jälkiruokavelhon paluusta. Näin hän itse kuvailee meininkiä:

Kokkileijonat asettuivat taloksi Leijonarantaan

Tervetuloa lukemaan kokkimaajoukkueen blogia! Kokkileijonien tuore kapteeni Niko Lehto kertoo fiiliksistä uuden vuoden alussa ja uusissa toimitiloissa.