Ajankohtaista

Fanimatka kokkiolympialaisiin

Tule mukaan Suomen kokkimaajoukkueen fanimatkalle kokkiolympialaisiin 16.2 – 19.2.2020 Stuttgartiin, Saksaan.

Järjestämme 16.2 – 19.2.2020 omatoimisen fanimatkan kisoihin. Olemme neuvotelleet faneille edullisen ryhmälentotarjouksen HRG Nordicin kanssa ja majoituksen V8 HOTEL GmbH & Co -hotellista. Hotellista pääsee lentokentälle ja messuille sujuvasti junalla. Huonekiintiöön on varattu yhden ja kahden hengen huoneita.

Harjoituspäivälliset 2019

Tule mukaan nauttimaan makuja maailman huipulta!

Suomen kokkimaajoukkue valmistautuu helmikuussa 2020 Stuttgartissa pidettäviin kokkiolympialaisiin. Joukkue järjestää osana kilpailuun valmistautumista harjoituspäivällisiä. Illan aikana nautitaan kolmen ruokalajin menu Uniq Drinks Finlandin valitsemalla viinipaketilla. 

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia - varaa paikkasi pian! 

Maanantai 26.8.2019 klo 17.30 
Leijonanranta, Vuorilahdentie 5...

Lue lisää

Kesän kynnyksellä

Vuosi 2019 on lähtenyt CToF –kampuksella liikkeelle varsin mallikkaasti. Joukkue onsaanut lisävahvistuksia hyvistä ammattilaisista ja harjoituksia on ollut helmikuusta alkaen kesäkuuhun asti kaksi kertaa (yhteensä 6 päivää) kuukaudessa. Aikataulussa olemme, vaikka Stuttgartissa 14.2. – 19.2.2020 pidettävät IKA Culinary Olympics -kilpailut lähestyvätkin. Heinäkuu on joukkueelle ansaittu lomakuukausi.Toivotan kaikille hyvää lämmintä kesää ja oikein hyvää lomaa!Tapio Laine Toiminnanjohtaja, GM Culinary Team of...
Lue lisää

Sillitaskut piknikille

Sillitaskut piknikille (4 hengelle) Lepuskat 300 g perunasosetta, ennakkoon tehty ja jäähdytetty n. 3 dl (200 g) täysjyvävehnäjauhoja Tarkista ensin, tarvitseeko perunasoseen joukkoon lisätä suolaa. Vaivaa sitten nopeasti kylmän soseen joukkoon vehnäjauhot ja tee muotoiltava taikina. Jaa taikina osiin ja muotoile lepuskat. Painele lepuskoihin ilmareikiä haarukalla. Paista noin 10 minuuttia 200 asteessa. Peittele...
Lue lisää