Ajankohtaista

Kokkimaajoukkueen Leijonaranta vihittiin käyttöön

Kokkimaajoukkueen Leijonaranta vihittiin käyttöönLeijonaranta tai virallisemmin CToF campus vihittiin juhlavasti käyttöön suomalaisen ruokakulttuurin päivänä 28.2.2018. Kokkimaajoukkueella on nyt upeat harjoitustilat pääyhteistyökumppaneidensa Helsingin kaupungin ja Electroluxin edesauttamana.Avajaisten seremoniallisesta osuudesta huolehtivat kokkimaajoukkueen suojelija, Helsingin pormestari Jan Vapaavuori ja maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. He viilsivät nauhan CToF campuksen sisäänkäynnillä kokkimaajoukkueen toiminnanjohtajan Tapio Laineen ja Suomen Keittiömestariyhdistyksen puheenjohtajan Ulla Liukkosen avustamana.- Upeaa, että kokkimaajoukkueelle löytyi...
Lue lisää

Vuoden 2018 Harjoituspäivälliset

AlkupalaSuomen kokkimaajoukkue kohti Luxemburgin Culinary World Cup 2018 -kisaaPääruokaJärjestämme eri paikkakuntien oppilaitoksissa harjoituspäivälliset 110 hengelleLeijonarannassa - CToF campus/Laajasalo harjoituspäivälliset 90 hengelleJÄLKIRUOKA12.3. Laajasalo 9.4. Imatra 7.5. Järvenpää4.6. Turku 11.6. Laajasalo 20.8. Tampere3.9. LaajasaloYhteystiedot:Tapio Laine 0400 253 813 Kristian Vuojärvi 045 890 8590Lisätietoa voit lukea täältä....
Lue lisää

Kokkimaajoukkue sai kapteenin ja kampuksen

Suomen kokkimaajoukkueen uusi vuosi alkaa järjestäytymisen merkeissä: joukkue on ottanut haltuun uudet harjoitustilansa, CToF campuksen, ja valinnut kapteenin.Kokkimaajoukkueen uusi kapteeni on Niko Lehto, 30. Lehto työskentelee Porvoossa ravintola Sinnessä. Hän kantaa jatkossa päävastuun kokkimaajoukkueen keittiötyöskentelystä kokonaisuudessaan.- Olen kilpailuhenkinen ja tosi huono häviäjä. Mihinkään kilpailuun ei kannata lähteä leikkimään - aina mennään voittamaan! Jos voittoa ei...
Lue lisää

Joulukuun resepti

Joukkueenjohtaja Kristian Vuojärvi kattaa joulupöytään perinteisen ranskalaisen jouluhalon.Jouluhalko 
  • 300 g maitosuklaata
  • 5 dl kermaa
  • 120 g sokeria
  • 2 liivatetta
  • vaniljatanko
  • 1 appelsiinin kuori
  • kanelitanko
  • 1 tl jauhettua inkivääriä
Koristeluun
  • kaakaojauhetta
  • tomusokeria
  • marjoja
  • hedelmiä
  1. Sulata suklaa.
  2. Lämmitä puolet kermasta vaniljan, kanelitangon, inkiväärin, raastetun appelsiininkuoren ja sokerin kanssa.
  3. Lisää suklaa ja liivatteet kermaan.
  4. Siivilöi maustettu kerma ja lisää...
Lue lisää