Suomen kokkimaajoukkue ja Electrolux Professional jatkavat monivuotista yhteistyötään. Yhteistyön myötä Electrolux Professional tukee kokkimaajoukkueen toimintaa lisäten samalla tietoisuutta suomalaisesta keittiöstä ja makumaailmasta – niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kestävää yhteistyötä ja yhteisiä arvoja

Timo Aho, Electrolux Professional Oy:n Maajohtaja kommentoi:

”Olemme toimineet Suomen kokkimaajoukkueen kanssa yhteistyössä jo useita vuosia. Suomalaisen ruokakulttuurin edistäminen ja vieminen maailmalle on meille molemmille erittäin tärkeää. Lisäksi jaamme pitkälti saman arvopohjan, joka rakentuu vahvasti mm. vastuullisuudelle, ympäristöystävällisyydelle, kestävälle ruoalle sekä turvallisuudelle. Tämä tarjoaa luonnollisen ja kestävän pohjan yhteistyöllemme”.

Jukka Turta, Suomen kokkimaajoukkueen Toiminnanjohtaja jatkaa:

”Hyvä yhteistyökumppanuus on toiminnan ehdoton edellytys niin jatkuvuuden kuin kehittämisenkin näkökulmasta. Electrolux Professionalin ja Suomen kokkimaajoukkueen yhteinen tie on jatkunut jo pitkään ja olemme saaneet yhdessä toteutettua vuosien varrella monta mielenkiintoista projektia.”

Suomen kokkimaajoukkue, Culinary team of Finland

Culinary Team of Finland on Suomen kansallinen joukkue, joka edustaa Suomea kansainvälisissä kilpailuissa ja tapahtumissa. Maajoukkue on vahvasti esillä myös kotimaassa, tuoden maajoukkueen jäsenet tunnetuiksi niin messuilla kuin myös muissa tilaisuuksissa ympäri Suomea. Suomen kokkimaajoukkue valmistautuu kilpailuihin harjoittelemalla jatkuvasti eri osa-alueita parhaiden mahdollisten valmentajien ohjauksessa. He toimivat samalla koko Suomen ruokakulttuurin suurlähettiläinä.

Kokkimaajoukkue koostuu keittiöalan ammattilaisista, jotka edustavat joukkuetta ympäri Suomea. Joukkueen tärkeimmät arvot ovat ympäristöystävällisyys, vastuullisuus ja kestävä kehitys niin raaka-aineiden valinnoissa, kuin toiminnan suunnittelussakin.

Huipputeknologia kohtaa huippuammattitaidon

Jukka Turta nostaa esiin laadukkaiden ammattikeittiölaitteiden merkityksen koko joukkueen toiminnan kannalta:

”Laiteinnovaatiot ja uusien tekniikoiden hyödyntäminen ovat mahdollistuneet edistyksellisen laiteteknologian avulla, ja tässä Electrolux Professionalilla on ollut avainasema. Electrolux Professionalin innovatiivinen ja energiatehokas teknologia sekä ergonomiset keittiölaitteet ja -ratkaisut tukevat joukkueemme työskentelyä ihanteellisella tavalla.”

Timo Aho lisää tähän

”Yhdistämällä kokkimaajoukkueen tinkimättömän ammattitaidon ja Electrolux Professionalin korkealaatuisen teknologian, olemme päässeet tekemään yhdessä hienoja juttuja. Yhteistyö maajoukkueen kanssa on sujunut aina saumattomasti ja yhteiset tapahtumat sekä tilaisuudet ovat tuoneet molemmille tahoille arvokasta näkyvyyttä. On ilo olla osa Suomen kokkimaajoukkue-perhettä!”