Palvelutukkurit päättivät 25. juhlavuotensa kunniaksi olla mukana tukemassa Suomen kansallisen kokkimaajoukkueen matkaa kansainvälisiin kilpailuihin. Nyt Palvelutukkurien ja Suomen kokkimaajoukkueen kumppanuus laajenee kultatasolle, ja Palvelutukkurit ovat yhtenä pääkumppanina viemässä maajoukkuettamme vuonna 2024 järjestettäviin Kokkiolympialaisiin Saksan Stuttgartissa.


– Meille Patussa on tärkeää olla mukana edistämässä suomalaista ruokakulttuuria ja viemässä suomalaisen nuoren ja ammattitaitoisen sukupolven osaamista eteenpäin omalta osaltamme. On hienoa huomata se kunnianhimo, tinkimättömyys ja motivaatio, millä Kokkimaajoukkue valmistautuu tärkeään kisaan. Me patulaiset haluamme joka päivä ylittää omien asiakkaidemme odotukset. Yhdessä Kokkimaajoukkueen ammattilaisten kanssa voimme tarjota asiakkaillemme uutta inspiraatiota ja käytännön vinkkejä uudenlaisessa markkinatilanteessa. Meille tuore laadukas ja kotimainen lähiruoka on sydä-
men asia. Tätä myös Suomen Kokkimaajoukkue arvostaa, toimitusjohtaja Jouni
Säde kiteyttää.

Kokkimaajoukkueelle on tärkeää saada tukijoukkoihin laadukas ja joustava elintar viketukku. Meille raaka-aineiden tuoreus, juuri oikeaan aikaan toimitetut tuotteet, sekä halu toteuttaa toiveitamme ovat merkityksellisiä. Aivan kuten muussakin joukkueurheilussa, huollolla on tärkeä merkitys,toteaa Jukka Turta, Kokkimaajuokkueen General Manager.

Oma kummikokki palvelee Patun asiakkaita

Palvelutukkureille on nimetty oma kummikokki. Hän on Jani Salmela, jolla on monipuolinen tausta keittiön ammattilaisena. Palvelutukkurien kanssa Jani kehittää ideoita ja reseptiikkaa Patun asiakkaita varten. Kokkimaajoukkue on mukana myös Patun tapahtumissa kuluvan vuoden aikana.

– Tukkumme järjestävät alueellisia tapahtumia eri puolella Suomea. Lisäksi osallistumme Fastfood & Café & Restaurant Expoon 22.-23.3. Helsingin Messukeskuksessa. Kaikissa näissä tilaisuuksissa meillä on nyt ilo palvella asiakkaitamme Suomen Kokkimaajoukkueen -tiimin kanssa, Jouni Säde toteaa.