Ajankohtaista

LINGUINE CACIO E PEPE

Pastataikina 

Ohjeeseen tarvitaan pastakone. Voit tarvittaessa korvata itse valmistetun pastan kaupasta saatavalla tuorepastalla.

250 g durumvehnäjauhoja

125 g spelttijauhoja

300 g keltuiaisia

n. 2 tl vettä

1-2 rkl oliiviöljyä

Sekoita jauhot keltuaisten...

Lue lisää

Kesän kynnyksellä

Vuosi 2019 on lähtenyt CToF –kampuksella liikkeelle varsin mallikkaasti. Joukkue onsaanut lisävahvistuksia hyvistä ammattilaisista ja harjoituksia on ollut helmikuusta alkaen kesäkuuhun asti kaksi kertaa (yhteensä 6 päivää) kuukaudessa. Aikataulussa olemme, vaikka Stuttgartissa 14.2. – 19.2.2020 pidettävät IKA Culinary Olympics -kilpailut lähestyvätkin. Heinäkuu on joukkueelle ansaittu lomakuukausi. Toivotan kaikille hyvää lämmintä kesää ja oikein hyvää lomaa! Tapio Laine Toiminnanjohtaja, GM Culinary Team of...
Lue lisää

Sillitaskut piknikille

Sillitaskut piknikille  (4 hengelle)  Lepuskat  300 g perunasosetta, ennakkoon tehty ja jäähdytetty n. 3 dl (200 g) täysjyvävehnäjauhoja  Tarkista ensin, tarvitseeko perunasoseen joukkoon lisätä suolaa. Vaivaa sitten nopeasti kylmän soseen joukkoon vehnäjauhot ja tee muotoiltava taikina. Jaa taikina osiin ja muotoile lepuskat. Painele lepuskoihin ilmareikiä haarukalla. Paista noin 10 minuuttia 200 asteessa. Peittele...
Lue lisää

Kesäkuun resepti

Punajuurigraavattu kirjolohi

1 osa suolaa

1 osa sokeria

Punajuurta raastettuna

Graavaa lohifilee suola, sokeri, punajuuri seoksessa

Punajuurta

1-2-3 lientä

Leikkaa punajuuresta ohuita siivuja, ryöppää, ja pikkelöi.

Piparjuurta