Ajankohtaista

Suomen kokkimaajoukkueelle kuudes sija – Hot Kitchenissä kultatason suoritus

Suomen kokkimaajoukkue sijoittui kokonaiskilpailun kuudenneksi kokkien maailmanmestaruuskilpailussa Culinary World Cupissa. Hot kitchen -kilpailusarjassa Suomi ylsi upeasti kultatason suoritukseen ja Culinary Art ja Pastry Art -sarjassa hopeatasolle. Hot kitchen -sarjan kokit palkittiin kilpailun päättäjäisissä kultamitalilla.
“Joukkueellemme tämä oli ensimmäinen iso kilpailu ja pystyimme parantamaan sijoitusta edellisistä MM-kilpailuista, mikä oli tavoitteemme. Vaikka emme täysin onnistuneet kummassakaan kilpailukategoriassa siten...
Lue lisää

Suomen kokkimaajoukkueen pistetilanne Culinary World Cup -kilpailussa

Suomen kokkimaajoukkueen maanantaina toteuttaman lämpimän keittiön (Hot kitchen) menukokonaisuus sai huikeaa palautetta ja ylsi arvioinnissa kultatason pistekategoriaan saaden yli 90 pistettä (maksimi 100 pistettä).
"Täyden kympin suoritus! Olen todella ylpeä joukkueesta", totesi joukkueenjohtaja Kristian Vuojärvi.
Tuomariston palaute oli positiivista: menua kehuttiin erittäin hyväksi ja tarkkaan suunnitelluksi kokonaisuudeksi, jossa alku-, pää- ja jälkiruoka olivat maun ja koostumuksen puolesta...
Lue lisää

Toinen kilpailupäivä: Hot Kitchen

Suomen kokkimaajoukkueella on tänään edessään toinen kilpailupäivä Culinary World Cup -kisoissa, kun Hot Kitchen ‑sarjassa toteutetaan 110 hengelle kolmen ruokalajin menukokonaisuus.
“Vahvuuksiamme ovat ruoan tasalaatuisuus ja hyvä keittiötyöskentely. Menussamme  on lisäksi loistavat raaka-aineet”, kertoo joukkueen kapteeni Simo Pietarinen joukkueen kisatunnelmista.
Suomen menun alkuruokana on kuhaa, pääruokana ankkaa ja jälkiruokana herukoita.Menu Culinary Team Finland, Villeroy & Boch Culinary World...
Lue lisää

Ensimmäinen kilpailupäivä: Culinary Art ja Culinary Pastry

Suomen kokkimaajoukkueen ensimmäinen kilpailusuoritus Culinary World Cup -kisoissa on takana, kun Culinary Art & Culinary Pastry -pöytä on katettu tuomarien arvioitavaksi.Kylmän pöydän tuotteiden valmistelu aloitettiin jo ennen kisoja kokkimaajoukkueen harjoitustiloissa Leijonanrannassa. Viimeistelyjä on tehty useamman päivän ajan Luxemburgissa.“Olemme viimeistelleet tuotteita määrätietoisesti ja varmoin ottein”, kertoo joukkueenjohtaja Kristian Vuojärvi.Kylmän pöydän nosto kisa-alueelle sujui hyvin ja rauhallisesti."Kaikki...
Lue lisää