Ajankohtaista

Toinen kilpailupäivä: Hot Kitchen

Suomen kokkimaajoukkueella on tänään edessään toinen kilpailupäivä Culinary World Cup -kisoissa, kun Hot Kitchen ‑sarjassa toteutetaan 110 hengelle kolmen ruokalajin menukokonaisuus.
“Vahvuuksiamme ovat ruoan tasalaatuisuus ja hyvä keittiötyöskentely. Menussamme  on lisäksi loistavat raaka-aineet”, kertoo joukkueen kapteeni Simo Pietarinen joukkueen kisatunnelmista.
Suomen menun alkuruokana on kuhaa, pääruokana ankkaa ja jälkiruokana herukoita.Menu Culinary Team Finland, Villeroy & Boch Culinary World...
Lue lisää

Ensimmäinen kilpailupäivä: Culinary Art ja Culinary Pastry

Suomen kokkimaajoukkueen ensimmäinen kilpailusuoritus Culinary World Cup -kisoissa on takana, kun Culinary Art & Culinary Pastry -pöytä on katettu tuomarien arvioitavaksi.Kylmän pöydän tuotteiden valmistelu aloitettiin jo ennen kisoja kokkimaajoukkueen harjoitustiloissa Leijonanrannassa. Viimeistelyjä on tehty useamman päivän ajan Luxemburgissa.“Olemme viimeistelleet tuotteita määrätietoisesti ja varmoin ottein”, kertoo joukkueenjohtaja Kristian Vuojärvi.Kylmän pöydän nosto kisa-alueelle sujui hyvin ja rauhallisesti."Kaikki...
Lue lisää

Culinary World Cup -kilpailut 24.11. – 28.11.2018

Suomen kokkimaajoukkue on mukana Culinary World Cup ‑maailmanmestaruuskilpailuissa 24.11. - 28.11.2018 Luxemburgissa.Joukkue kilpailee kahtena päivänä.Ensimmäinen kilpailupäivä on lauantai 24.11.2018, jolloin katetaan perinteisenä ruokataidelajina tunnettu Culinary Artin & Pastry Artin muodostama kylmä pöytä.Toisena kilpailupäivänä maanantaina 26.11.2018 on vuorossa Hot Kitchen ‑sarja, jossa toteutetaan 110 hengelle kolmen ruokalajin menukokonaisuus.Culinary Word Cup -kilpailussa on...
Lue lisää

Marraskuun resepti, Kurpitsaraviolit

KurpitsaraviolitSimo Pietarinen valmistaa marraskuussa modernit kurpitsaraviolit, jotka tarjoillaan kurpitsakerman kanssa. Syksyinen kurpitsa on paahdettuna mahtavan makuista, ja tässä annoksessa on kurpitsaa neljällä tavalla.Pikkelöityä kurpitsaa80 g kurpitsaa 20 g väkiviinaetikkaa 40 g sokeria 60 g vettä
  1. Kiehauta kattilassa etikka, sokeri ja vesi.
  2. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ennen kylmään laittamista.
  3. Leikkaa kurpitsasta pieniä kuutioita ja pyörittele ne etikkaliemessä.
  4. Anna tekeytyä kylmässä...
Lue lisää