Suomen ylivoimaisesti tasokkain ravintola avautuu toukokuussa Gastro Helsinki -messuilla. Huippumaut loihtii pöytään Suomen kokkimaajoukkue, joka avaa messuille oman pop-up-ravintolan.

Suomen kokkimaajoukkue / Culinary Team Finland esiintyy Gastro Helsinki -messuilla kaikkina kolmena messupäivänä. Pop-up-ravintolassa kokataan yllätyksellisiä ja innovatiivisia annoksia, joista pääsee nauttimaan lunastamalla menukortin. Menukortit tulevat myyntiin 15.3. kokkimaajoukkueen kotisivuille www.ctof.fi.

Kokkimaajoukkueen kansainväliseksi vieraaksi saamme Viron kokkimaajoukkueen.

Joukkue tuo päivittäin kiinnostavia vieraita myös messujen ohjelmalavalle.

Gastro Helsinki on tärkeä välipysäkki ja harjoittelumahdollisuus maajoukkueelle, joka parhaillaan treenaa Luxemburgissa syksyllä järjestettävään Villeroy & Boch Culinary World Cup -kilpailuun. Päätähtäin häämöttää vuoden 2024 kokkiolympialaisissa Stuttgartissa Saksassa. Messuvierailla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua uudistuneeseen kokkimaajoukkueeseen, kuulla joukkueen tuoreet kuulumiset ja kannustaa sitä huikeisiin saavutuksiin tulevilla kisa-areenoilla.

– Suomen kokkimaajoukkue esittäytyy uudessa kokoonpanossaan messuilla ensimmäistä kertaa. Olemme todella iloisia yhteistyöstä Messukeskuksen kanssa, sillä ohjelmakumppanuus edistää ruokakulttuuria ja tukee meitä matkallamme kohti MM-kisoja, sanoo toiminnanjohtaja Tapio Laine Culinary Team of Finland ry:stä.

– Messuvieraille lupaamme pop-up-ravintolassamme huippumakuja suoraan kansainvälisiltä kilpailuareenoilta, kertoo joukkueenjohtaja Katja Tuomainen Culinary Team of Finland ry:stä.

Horeca-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki järjestetään tänä keväänä poikkeuksellisesti toukokuussa. Messut ovat avoinna Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta perjantaihin 18.-20.5.2022.

Lisätietoja:

Suomen kokkimaajoukkue / Culinary Team Finland ry.: Toiminnanjohtaja Jukka Turta, +358 44 2425119, jukka.turta@ctof.fi. Joukkueenjohtaja Katja Tuomainen, +358 413 669 108, katja.tuomainen@yahoo.com.

Kokkimaajoukkueen ohjelma Gastro Helsinki -messuilla: Puheenjohtaja Jarmo Huuhtanen, +358 400 501 073, jh.huuhtanen@gmail.com  , Culinary Team of Finland ry

Gastro Helsinki -messut: Helsingin Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, +358 50 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Gastro Helsinki 18. – 20.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa | Suomen johtava ravintola- ja ruoka-alan ammattitapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi. Maksuton sisäänpääsy