Portfolio Category: Joukkue

Anttoni Silvani

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tietoja

  • Syntymävuosi: 1996
  • Perhesuhteet: Naimaton
  • Työkokemus: Ravintolat The Cock, Grotesk ja Demo
  • Kilpailukokemus: Taitaja2015 hopeamitalisti, kolmas sija vatikilpailussa Stadin ammattiopistolla 2014
  • Vahvuus: Jälkiruoat ja se, että haluan oppia koko ajan lisää
  • Esikuvat: Pekka Terävä ja Hans Välimäki
  • Mitä ruokaa teet mielelläsi: Jälkiruokia tai kylmiä alkuruokia esim. tyrnimarjasta ja suklaasta
  • Harrastus: Villiyrttien kerääminen ja säilöminen, salilla...
Lue lisää

Tomi Kuivasniemi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tietoja

  • Syntymävuosi: 1988
  • Perhesuhteet: isä, äiti, avovaimo ja mopsi
  • Työkokemus: 9 vuotta
  • Kilpailukokemus: Taitajakisat 2007 ja Ahvenanmaan kokkien SM-kilpailu 2009
  • Vahvuus: hyvät hermot ja rauhallisuus
  • Esikuvat: Anthony Bourdain ja Marco Pierre White
  • Mitä ruokaa teet mielelläsi: yksityiskohtaisia annoksia, jotka vaativat pikkutarkkaa työtä
  • Heitä vinkki! Sipulia ei aina tarvitse hienontaa veitsellä, vaan voit raastaa sen raastimella,...
Lue lisää

Niko Suomalainen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tietoja

  • Nimi: Niko Suomalainen
  • Syntymävuosi: 1987
  • Perhesuhteet: Avoliitossa, yksi lapsi
  • Kilpailukokemus: Vuoden Kokki 2014 -kilpailu, Culinary World Cup 2018, Nordic Chef of the Year 2019 -kilpailu
  • Työkokemus: 14 vuotta eri ravintoloissa Helsingissä, kuten Sasso, Fishmarket, Glogatan4, Muru, Pastis ja Lonna
  • Vahvuus: Rauhallisuus ja siisteys
  • Esikuvat: Entiset ja nykyiset työkaverit
  • Mitä ruokaa teet mielelläsi: Pohjoismaista puhdasta...
Lue lisää

Marco Kaniecki

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tietoja

  • Syntymävuosi: 1988
  • Perhesuhteet: vaimo, kaksi lasta ja koira
  • Työkokemus: Viisi vuotta Michelin-tähtiravintoloissa Pariisissa (mm. Lasserre, Restaurant de l'Hotel), sitten Tokiossa ja Tampereella Näsilinnassa.
  • Kilpailukokemus: Ei ole aiempaa kilpailukokemusta, tulevaisuudessa toivottavasti pitkä ura Suomen kokkimaajoukkueessa!
  • Vahvuus: Kestävyys, keskittyminen, työtahti, jälkkärit.
  • Esikuvat: opettajani Guy Casalta, chef Christophe Moret, chef Régis Marcon, Äiti.
  • Mitä ruokaa teet mielelläsi:...
Lue lisää