Tietoja
- Nimi: Niko Suomalainen
- Syntymävuosi: 1987
- Perhesuhteet: Avoliitossa, yksi lapsi
- Kilpailukokemus: Vuoden Kokki 2014 -kilpailu, Culinary World Cup 2018, Nordic Chef of the Year 2019 -kilpailu
- Työkokemus: 14 vuotta eri ravintoloissa Helsingissä, kuten Sasso, Fishmarket, Glogatan4, Muru, Pastis ja Lonna
- Vahvuus: Rauhallisuus ja siisteys
- Esikuvat: Entiset ja nykyiset työkaverit
- Mitä ruokaa teet mielelläsi: Pohjoismaista puhdasta ruokaa ja selkeitä makuja. Suosikkiraaka-aineitani ovat kalat ja äyriäiset.
- Anna vinkki: Mittaa raaka-aineet grammoina, se on huomattavasti tarkempaa kuin esimerkiksi desilitrat
- Harrastukset: Pyöräily, hyötyliikunta ja satunnainen kalastaminen
- Työpaikka: Ravintola OLO