Kari Julin

Tietoja

  • Nimi: Kari Julin
  • Syntymävuosi:1987
  • Perhesuhteet: Perheeseeni kuuluvat vanhempieni lisäksi nuorempi sisko, veli ja iso kasa muita sukulaisia
  • Kilpailukokemus: Culinary Olympics 2016, Culinary World Cup 2018
  • Työkokemus: Vuodesta 2004 alkaen paljon erilaisia hommia buffasta fine diningiin sekä yksityiskeikoista isoihin häihin. Olen toiminut kokkina, vuorovastaavana, keittiömestarina ja vuoropäällikkönä. Tällä hetkellä työskentelen Mustion Linnassa kylmän keittiön vastaavana.
  • Vahvuus: Tulen toimeen helposti uusien ihmisten kanssa, kestän paineita ja hyvä makuaisti
  • Esikuvat: Kaikki edelliset keittiömestarit
  • Mitä ruokaa teet mielelläsi: Kotona kokkaan usein wokkia tai pastaa, jossa on paljon tuoreita vihanneksia, joista saa hyvin päivän vitamiinit. Lisäksi käytän paljon yrttejä, sillä niillä saa helposti ruokaan erilaisia makuja.
  • Anna vinkki: Kanakookoswokki: kuumenna pannu, heitä kanat paistumaan, lisää hetken päästä suikaloitu porkkana, broccoli ja sipuli. Lisää limemehu, raastettua inkivääriä, hunajaa ja kookoskermaa ja anna kiehahtaa. Mausta soijalla ja esim. rakuunalla. Jauha pippuria päälle ja tarjoile riisin kera.
  • Harrastukset: Liikun mahdollisimman paljon, kesäisin pyöräilen ja retkeilen, talvisin enemmän sisäliikuntaa
  • Työpaikka: Mustion Linna

Selaa lisää…