Joona Lehto

Tietoja

  • Nimi: Joona Lehto
  • Syntymävuosi: 1992
  • Perhesuhteet: Perheeseeni kuuluvat kaksi siskoa ja veli sekä vanhemmat
  • Työkokemus: Ravintola Casseli, Kuu, Emo, Fishmarket, Farang, Gaijin ja Fisken på Disken, lisäksi teen lisäksi keikkoja omalla toiminimellä Suomessa ja ulkomailla
  • Kilpailukokemus: Culinary Olympics Erfurt 2016 (2. sija) ja Porokokki 2016 (3. sija)
  • Vahvuus: Maustaminen, tiimityöskentely ja monipuolisuus
  • Esikuvat: Urallani minua kehittymään auttaneet esimiehet ja muut kokit, jotka aidosti puskevat alaamme eteenpäin
  • Mitä ruokaa teet mielelläsi: Töissä hauskinta on serviisissä valmistaa lämmintä ruokaa, koska maustaminen tapahtuu siinä hetkessä. Kotona teen paljon pastoja ja curryja.
  • Anna vinkki: Ruoanlaitto on kamalaa painajaista, jos välineet eivät ole hyvälaatuisia ja tikissä, siksi terävät veitset, hyvät pannut ja kattilat ovat pakollisia, jos haluat nauttia kokkaamisesta
  • Harrastukset: Kuntosali ja lenkkeily
  • Työpaikka: Osteria & Caffé Ventuno

Selaa lisää…