Hei

Olette lämpimästi tervetulleita  uusituille kotisivuillemme – tosin, menee vielä hiven aikaa, kunnes sivusto on kokonaisuudessaan valmiis, mutta hyvältä näyttää 😊

Olen todella kiitollinen niille yhteistyökumppaneille, jotka ovat olleet mukanamme ja joiden kanssa yhteistyömme päättyy vuoden 2020 lopussa. Suuri kiitos siitä ajasta, mitä olemme tänä aikana saaneet tehdä ja kokea. Haluan nöyrästi kiittää niitä partnereita ja yhteistyökumppaneita, jotka jatkavat tukijoinamme sekä uusia yhteistyökumppaneitamme, jotka astuvat tukemaan Culinary Team of Finland ry / Suomen kokkimaajoukkuetta meidän seuraavaan tavoitteeseemme.

Matka seuraavaan tavoitteesemme ei tule olemaan ruusuilla tanssimista, vaan joudumme tekemään paljon töitä. Tulemme vuoden 2021 aikana tuomaan uutta joukkuetta esille. Joukkueen jäsenten työnantajat ovat tukipilareitamme, sparraajiamme sekä motivaattoreita,  joten tulemme uusitulla kotisivullamme tuomaan myös heitä esille.

Olemme avanneet Suomen kokkimaajoukkueen uuden verkkokaupan

Ensimmäisessä tulevassa verkkokaupassa on mm. maajoukkueen jouluinen gourmet-kassi, kokkipojan jalkakylpy aineet, maajoukkueen pelipaitoja sekä Dinner / päivällislippuja. Tuotteita tulee olemaan rajallinen määrä saatavilla ja ne noudetaan Leijonarannasta sovittuna ajankohtana, pl. pelipaidat, joita voidaan myös postittaa.

Joulupakettien nouto

CToF – kampus Leijonanranta HELSINKI.

Osoitteesta: Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki / Laajasalo

Torstai 10.12 kello 12 – 19
Perjantai 11.12 kello 12–16

Lisätietoja asiasta löytyy verkkokaupan sivulta.

Olette tervetulleita, sillä tarjoamme kuumaa juomaa, keksiä ja tarinoita sekä myymme myös verkkokaupan tuotteita – mikäli riittää.

Kärsivällisyyttä ja terveyttä.