Hopeajoukkue sai lämpimän vastaanoton Suomessa

 

Hopeaa! Vasta hiljalleen joukkueen jäsenille kirkastui, mitä oikein tuli tehtyä. Hopea ei todellakaan ollut häpeä, vaan siitä riemuittiin aidosti.

Hopeajoukkueen kotiinpaluuta väritti pieni vastaanottoseremonia Helsinki-Vantaan tuloaulassa. Intiimin juhlan järjestivät raaseporilaisfanit, jotka olivat myös paikan päällä Erfurtissa kannustamassa.

fans

Historiallinen olympiahopea on uskomaton suoritus, jonka rakentamiseen tarvittiin tuhansittain työtunteja ja paljon tukea. Joukkue muistaa lämmöllä niin strategisia yhteistyökumppaneitaan kuin matkan varrella muuten luottamusta ja tukea osoittaneita tahoja kuten Helsingin Suomalaisen Klubin säätiön ruokakulttuurirahastoa ja Bergsrådinnan Sophie von Julins Stiftelseä.

Tuki Länsi-Uudellamaalla on ollut vahvaa koko kauden, ja esimeriksi harjoitusillalliset Karjaalla täyttyivät aina. Paljosta on kiittäminen maajoukkuetoiminnan ammattimaiselle tasolle tuonutta toiminnanjohtaja Nils-Gustaf ”Nile” Höglundia.

kristianjatapio

Kapteeni Kristian Vuojärvi ja joukkueenjohtaja Tapio Laine olivat luvanneet, että tukka lähtee, jos mitali tulee. Sehän lähti!

Puolet joukkueesta jatkaa kisailua Vuoden porokokki -kilpailussa Levillä ensi viikolla, se on kokkien tapa juhlia! Myös kapteeni Vuojärvi kisaa porokokin tittelistä.