Ajankohtaista

Ketunleipäpirtelö & Mustikkafinancier

Ketunleipäpirtelö 4 dl täysmaitoa 3 dl vaniljajäätelöä 4 kourallista ketunleipää 1 tl sitruunamehua Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Sekoita kunnes massa on tasainen.( Siivilöi)  mikäli on tarpeellista ja tarjoile kylmänä. Mustikkafinancier 150 g voita 2 dl vehnäjauhoja 1,5 dl mantelijauhoja 4 dl tomusokeria 6 valkuaista 1 dl tuoreita mustikoita ripaus suolaa Ruskista voi kattilassa. Anna jäähtyä. Sekoita jauhot keskenään. Sekoita toisessa kulhossa valkuainen ja tomusokeri. Kääntele lastalla jauhoseos ja jäähtynyt...
Lue lisää

Uudet CTOF kotisivut julki

Uudistimme kokonaan www-sivumme. Uuden sivun suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Kim Laine. www.kimlaine.fi Uuden sivuston myötä valokuvasimme joukkueen ja päivitimme sivuston eri osioita. Seuraa ajankohtaista-osiota ja pysy kärryillä, missä mennään! Sivuston selaus onnistuu nyt hyvin myös puhelimella tai tabletilla....
Lue lisää

Klassinen parsakeitto ja juustomousse 10 hengelle

Juustomousse 250 g kermajuustoa, raasteena 3 kpl kokomunaa 4 kpl keltuaista 80 g kermaa suolaa valkopippuria -kertakäyttö alumiinivuokia n.10 kpl -paisto 150-170 C 10-15 minuuttia / kauniin vaalean ruskeiksi. Parsakeitto 1 kg parsaa (keittäminen:1 l vettä,80 g voita, sitruunanmehua ja suolaa) 200 g vaaleita liemijuureksia (palsternakkaa, selleriä ja sipulia) 100 g voita 100 g vehnäjauhoja 4 dl kuohukermaa 3 kpl keltuaisia suolaa valkopippuria
  • Kuori parsat ja leikkaa ne puolesta välistä poikki.
  • Keitä nupulliset osat...
Lue lisää