Ajankohtaista

Joulukuun herkut Aki Kinnusen ja Janne Töllisen tapaan

Muikunmätimousse

100 g valutettua muikunmätiä 2 dl smetanaa 1 dl ranskankermaa 1 salottisipuli 5 oksaa tilliä 1 rkl sitruunan kuorta 1 rkl sitruunamehua suolaa mustapippuria Vatkaa smetana ja ranskankerma vaahdoksi esimerkiksi yleiskoneella. Pilko sipuli ja tilli erittäin hienoksi. Sekoita mäti ja muut ainekset vaahdon joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla, maista ja siirrä kylmään odottamaan tarjoilua.

Fenkolinäkkileipä

15 g fenkolinsiemeniä 1,5 dl maitoa 5 g hiivaa 20 g voita 0,5 tl leivinjauhetta 1 tl suolaa 3,5 dl...
Lue lisää

Fazer Culinary Team osallistuu kokkiolympialaisten catering-sarjaan 

Fazer Culinary Team osallistuu lokakuussa 2016 Saksan Erfurtissa pidettäviin kokkiolympialaisiin. Fazer Culinary Team on ensimmäinen catering-sarjaan osallistuva suomalainen joukkue kilpailun historiassa. Tiimin muodostavat Fazer Food Servicesin omat kokit. Suomen kokkimaajoukkue toivottaa Fazer Culinary Teamin tervetulleeksi mukaan kisoihin! Kansallinen Culinary Team of Finland edustaa totutusti Suomea kilpailun maajoukkuesarjassa tähtäimenään kulta. - Odotamme kisoihin valmistautuessa hyvää yhteistyötä Fazerin joukkueen...
Lue lisää

Mallaspossua, paistikastiketta ja paahdettua siikliä

Mallaspossua, paistikastiketta ja paahdettua siikliä Jarkko Pulkkinen 6 hengelle  Mallaspossua  1 possunniska 2 dl mallasuutetta 5 valkosipulinkynttä 8 oksaa timjamia 3 laakerinlehteä 3 porkkanaa 200 g selleriä 1 iso sipuli 3 dl oliiviöljyä 1 l Knorr-lihalientä ( tai 1 l vettä ja 4 lihaliemikuutiota) suolaa pippuria Mausta possunniska suolalla ja pippurilla. Valmista marinadi mallasuutteesta, 2 desistä oliiviöljyä, 2 valkosipulinkynnestä ja 4 oksasta timjamia. Anna niskan maustua yön yli marinadissa. Leikkaa kasvikset...
Lue lisää