Latest news

Kesän kynnyksellä

Vuosi 2019 on lähtenyt CToF –kampuksella liikkeelle varsin mallikkaasti. Joukkue onsaanut lisävahvistuksia hyvistä ammattilaisista ja harjoituksia on ollut helmikuusta alkaen kesäkuuhun asti kaksi kertaa (yhteensä 6 päivää) kuukaudessa. Aikataulussa olemme, vaikka Stuttgartissa 14.2. – 19.2.2020 pidettävät IKA Culinary Olympics -kilpailut lähestyvätkin. Heinäkuu on joukkueelle ansaittu lomakuukausi.Toivotan kaikille hyvää lämmintä kesää ja oikein hyvää lomaa!Tapio Laine Toiminnanjohtaja, GM Culinary Team of...
Lue lisää

Sillitaskut piknikille

Sillitaskut piknikille (4 hengelle) Lepuskat 300 g perunasosetta, ennakkoon tehty ja jäähdytetty n. 3 dl (200 g) täysjyvävehnäjauhoja Tarkista ensin, tarvitseeko perunasoseen joukkoon lisätä suolaa. Vaivaa sitten nopeasti kylmän soseen joukkoon vehnäjauhot ja tee muotoiltava taikina. Jaa taikina osiin ja muotoile lepuskat. Painele lepuskoihin ilmareikiä haarukalla. Paista noin 10 minuuttia 200 asteessa. Peittele...
Lue lisää

Suomen kokkimaajoukkueelle uusia kumppanuuksia

Suomen kokkimaajoukkue on solminut 2019 alkaen yhteistyösopimukset Heinon Tukun, Uniq Drinks Finlandin ja Vihannespörssin kanssa.Suomen kokkimaajoukkueen tukijana pidemmän aikaa toiminut Heinon Tukku nousee uuden sopimuksen myötä hopeatason yhteistyökumppaniksi. Heinon Tukku on täyden palvelun päivittäistavaratukkuliike, joka palvelee ravintoloita, suurkeittiöitä ja palvelualojen yrityksiä.Uniq Drinks Finland/González Byass täydentää yhteistyöllään maajoukkueen ruokajuomaosaamista. Uniq...
Lue lisää

Joulukuun resepti, Mantelikakku, karpalovaahto ja suolakaramellikastike

Pastry chef Pinja Paakkonen suosittelee joulun juhlavaksi jälkiruoaksi mantelikakun ympärille rakentuvaa kokonaisuutta karpaloista ja suolakinuskista. Hapokkaat karpalot ja makea karamelli sopivat täydellisesti toisilleen!Karpalovaahto3 dl soseutettua karpaloa 200 g luonnonjogurttia 1 dl sokeria 2 liivatelehteä ½ kananmunan valkuainen1. Liota liivatteet kylmässä vedessä.  2. Kuumenna 1/3 karpalososeesta ja liota joukkoon liivatelehdet.  3. Sekoita kaikki aineet yhteen ja kaada sifoniin.  4. Lisää...
Lue lisää