Ajankohtaista

Ketunleipäpirtelö & Mustikkafinancier

Ketunleipäpirtelö4 dl täysmaitoa3 dl vaniljajäätelöä4 kourallista ketunleipää1 tl sitruunamehuaLaita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Sekoita kunnes massa on tasainen.( Siivilöi)  mikäli on tarpeellista ja tarjoile kylmänä.Mustikkafinancier150 g voita2 dl vehnäjauhoja1,5 dl mantelijauhoja4 dl tomusokeria6 valkuaista1 dl tuoreita mustikoitaripaus suolaaRuskista voi kattilassa. Anna jäähtyä. Sekoita jauhot keskenään. Sekoita toisessa kulhossa valkuainen ja tomusokeri. Kääntele lastalla jauhoseos ja jäähtynyt...
Lue lisää

Uudet CTOF kotisivut julki

Uudistimme kokonaan www-sivumme. Uuden sivun suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Kim Laine. www.kimlaine.fiUuden sivuston myötä valokuvasimme joukkueen ja päivitimme sivuston eri osioita. Seuraa ajankohtaista-osiota ja pysy kärryillä, missä mennään!Sivuston selaus onnistuu nyt hyvin myös puhelimella tai tabletilla....
Lue lisää

Klassinen parsakeitto ja juustomousse 10 hengelle

Juustomousse250 g kermajuustoa, raasteena 3 kpl kokomunaa 4 kpl keltuaista 80 g kermaa suolaa valkopippuria -kertakäyttö alumiinivuokia n.10 kpl -paisto 150-170 C 10-15 minuuttia / kauniin vaalean ruskeiksi. Parsakeitto1 kg parsaa (keittäminen:1 l vettä,80 g voita, sitruunanmehua ja suolaa) 200 g vaaleita liemijuureksia (palsternakkaa, selleriä ja sipulia) 100 g voita 100 g vehnäjauhoja 4 dl kuohukermaa 3 kpl keltuaisia suolaa valkopippuria
  • Kuori parsat ja leikkaa ne puolesta välistä poikki.
  • Keitä nupulliset osat...
Lue lisää